Drobečková navigace

Úvod > INFORMACE PRO ŽADATELE > Nejčastější otázky a odpovědi > Kdo může prostřednictvím MAS žádat o dotaci a na co lze žádat?

Kdo může prostřednictvím MAS žádat o dotaci a na co lze žádat?



MAS Na cestě k prosperitě má celkem 6 Fichí. Fiche je dokument, ve kterém je přehledně shrnuto, na co a kdo může čerpat dotaci. Obsahuje také informace o tom, co je způsobilým výdajem. Prvním krokem, který bystě měli jako žadatelé učinit je ověřit si, zda odpovídáte definici příjemce dotace v rámci dané Fiche.

Fiche má vždy tzv. hlavní opatření, na které musí být použito minimálně 51% výdajů. Případně může mít také vedlejší opatření, na které by mělo být poukázáno maximálně 49% výdajů projektu. DPH nezpůsobilý výdaj pro obce, svazky obcí a plátce DPH. Dále je třeba použít správné kódy výdajů, které naleznete u každé Fiche nebo také v Metodice pro tvorbu Fichí (viz. sekce "Pravidla" na tomto webu), ze které jednotlivé Fiche vycházejí a která tedy plní funkci materiálu s podrobnějšími informacemi.

Každá Fiche má cca 5 až 7 stran, naleznete je v sekci "Fiche". Pokud se Vám při otevření jednotlivých Fichí (PDF) nezobrazí všechny stránky, klikněte v levém horním rohu dokumentu na menu - zobrazit části - všechny.


Menu

Tvorba ISRÚ probíhá za finanční spoluúčasti Olomouckého kraje z POV 2013 ve výši 125.000,-- Kč.

pas_loga_upraveny02[6].jpg

SÍDLO MAS

Sídlo a kancelář MAS
Na cestě k prosperitě:
Doloplazy 15 (zámeček)

mas_sidlo.jpg

28. 3. Soňa

Zítra: Taťána

DOTACE přes MAS (VÝZVY)

Maskáček

Maskáček "Zima 2013" (č. 9)

maskacek_zima_2013[1].pdf

Návštěvnost stránek

225159