Drobečková navigace

Úvod > AKTUÁLNĚ archiv > Veřejné zakázky - staré > DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE k Výzvě "Společně oživujeme historii venkova"

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE k Výzvě "Společně oživujeme historii venkova"



Datum konání:
5.4.2013
V souladu s podmínkami Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku s názvem "Společně oživujeme historii venkova" si Vám dovolujeme zaslat doplňující informace:
 
--- Místo realizace Brodek u Prostějova: Sklo použité při výrobě výstavních vitrín musí mít minimální tloušťku 4 mm, lze použít obyčejné sklo.
--- Místo realizace Otaslavice: Jako materiál pro výrobu mobilních paravánů lze použít (tedy i nacenit) smrkové dřevo. V tomto ohledu tedy není nutné respektovat projektovou dokumentaci, která předepisuje dub. Výrobek bude opatřen nátěrem.
--- Výzva k podání nabídek zahrnuje v oddíle IV., 3. ustanovení "Zadavatel nepřipouští překročení nabídkové ceny. (...)" Toto ustanovení NEZNAMENÁ, že cenová nabídka nemůže být vyšší, než předpokládaná hodnota zakázky 498.000,-- Kč, včetně DPH. Toto ustanovení znamená, že cenu, kterou uchazeč předloží v rámci své cenové nabídky, nelze dodatečně upravit - navýšit (ke změně může dojít jen na základě změn sazeb DPH apod.).
--- Jako doklad prokazující profesní kvalifikační předpoklady lze použít např. výpis z OR či Živnostenský list.
--- Rádi bychom upozornili všechny potenciální uchazeče na nutnost dodržet všechny formální požadavky na podobu a zpracování nabídky, tzn. zejména všechna ustanovení oddílu IV. Výzvy k podání nabídky. V opačném případě totiž hrozí vyřazení nabídky z hodnocení.
 
Tento doplňující materiál si vyžádal jeden z uchazečů, popř. vyplývá z dodatečných informací jednotlivých míst realizace. Z toho důvodu jej, v souladu s podmínkami Výzvy, současně vyvěšujeme na webu organizace.

Menu

Tvorba ISRÚ probíhá za finanční spoluúčasti Olomouckého kraje z POV 2013 ve výši 125.000,-- Kč.

pas_loga_upraveny02[6].jpg

SÍDLO MAS

Sídlo a kancelář MAS
Na cestě k prosperitě:
Doloplazy 15 (zámeček)

mas_sidlo.jpg

19. 4. Rostislav

Zítra: Marcela

Maskáček

Maskáček "Zima 2013" (č. 9)

maskacek_zima_2013[1].pdf

Návštěvnost stránek

227159